NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

NAUPAR news

SAIL Amsterdam 2015, het was een groot succes!

Amsterdam, 25 augustus 2015 – Afgelopen zondag is het spectaculaire SAIL Amsterdam 2015 geëindigd met de SAIL Out Thank You Parade. Een geweldige afsluiting van een onvergetelijk evenement. Het weer was prachtig, de meest indrukwekkende Tall Ships waren te zien en een recordaantal bezoekers kwam naar deze nautische happening. SAIL Amsterdam 2015 is een groot succes en wij blikken hier graag nog even op terug!

Nog twee dagen tot SAIL Amsterdam 2015

Amsterdam, 17 augustus – Over slechts twee dagen barst het SAIL-spektakel traditiegetrouw weer los met de SAIL In Parade. Op woensdag 19 augustus arriveren Tall Ships vanuit alle hoeken van de wereld in Amsterdam. Ook de daaropvolgende dagen zijn deze indrukwekkende schepen te bewonderen en kunnen bezoekers in en rondom de IJhaven van Amsterdam genieten van een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom.

Nu ook SAIL Out Thank You Parade bij NAUPAR

Amsterdam, 1 juli 2015 – Zoals aan alles, komt er straks ook aan SAIL Amsterdam 2015 een einde. Op zondag 23 augustus wordt er met een passende wijze afscheid genomen van de deelnemende schepen. NAUPAR biedt u de SAIL Out Thank You Parade aan, waarbij u aan boord van een prachtig zeilschip de vertrekkende Tall Ships, historische vaartuigen en de vloot van kleine schepen en bootjes, kunt uitzwaaien.

De Vrijheid volledig uitverkocht tijdens SAIL 2015!

Amsterdam, 27 mei 2015 – De imposante Vrijheid is volledig uitverkocht op alle SAIL-arrangementen. Zowel voor de SAIL IN, als de middag- en vuurwerkvaart is dit adembenemende schip niet meer te boeken. Wel is er nog een aantal andere schepen en arrangementen beschikbaar, maar wees er snel bij!

Laatste kans op de Sail In!

Amsterdam, 21 mei 2015 - De schepen van NAUPAR gaan voor Sail Amsterdam als zoete broodjes over de toonbank. Er is nog slechts één schip beschikbaar voor de Sail In op 19 augustus 2015.

SAIL IN 2015 van ongekende grootte

Amsterdam, 23 maart 2015 – Het is zeker: de openingsparade van SAIL Amsterdam 2015 wordt dubbel zo groot als de voorgaande jaren. De altijd al indrukwekkende SAIL IN stijgt aankomende zomer boven zichzelf uit, u kunt dit jaar genieten van een buitengewone acht kilometer lange intocht. De SAIL IN parade was nog nooit zo groot.

Diverse schepen uitverkocht tijdens SAIL Amsterdam 2015

Lelystad, 17 maart 2015 – Inmiddels zijn er al meerdere schepen van NAUPAR voor alle tochten tijdens SAIL Amsterdam 2015 uitverkocht. Dit internationale, nautische evenement is nog maar een kleine zes maanden van ons verwijderd en de beschikbare plaatsen voor de vaartochten gaan snel.

Kantoor en schepen van NAUPAR te zien op Google Streetview

Amsterdam, 12 februari 2015 – Het kantoor van NAUPAR in Lelystad en enkele schepen in de omgeving van NAUPAR zijn sinds kort virtueel te bezoeken via Google Streetview. De unieke ligging van het gebouw in de Bataviahaven te Lelystad voorziet de medewerkers iedere dag weer van een fenomenaal uitzicht over het IJsselmeer. Dankzij Google Streetview kunt ook u zo’n bijzondere ervaring delen!

SAIL Amsterdam: proef de sfeer!

Lelystad, 23 januari 2015 – Het spectaculaire Sail Amsterdam 2015 is nog maar een kleine zeven maanden van ons verwijderd, volgens NAUPAR hoog tijd om u alvast wat van dit grootse evenement te laten proeven!

Pirates of the Caribbean live op Sail Amsterdam 2015

Lelystad, 14 januari – De populaire filmserie Pirates of the Caribbean wordt deze zomer in de openlucht vertoond op Sail Amsterdam. Tijdens het grootste publieksevenement van Nederland vormt de Amsterdamse IJhaven het decor voor een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom. Een live vertoning van Pirates of the Caribbean is onderdeel van dit uiteenlopende programma.

© Developed by CommerceLab