NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

J.R.Tolkien

  • Foto

  • Beschrijving

  • Specificaties

  • Beoordelingen

De fraaie topzeilschoener J.R. Tolkien zal zeker niet over het hoofd gezien worden tijdens SAIL Amsterdam 2015. Behalve de elegante salon met bar en piano, vallen ook het riante zonnedek en het comfort aan boord in de smaak bij gasten van dit luxe zeilschip.

Op het ruime dek kunnen gasten relaxen en genieten van alle festiviteiten op het water tijdens SAIL Amsterdam. Men kan op het hoofddek en op de topdekken een comfortabel zitplekje vinden om met een lekker drankje de bedrijvigheid op het IJ te bekijken. En mocht het nodig zijn, dan kan er over het dek een zonnetent geplaatst worden om de gasten enige beschutting te bieden.

Dankzij de mooie houten lambrisering en het gebruik van warme kleuren heeft de stijlvolle salon een uitnodigende ambiance. In de salon bevindt zich tevens de chique bar met piano. De J.R. Tolkien biedt ruimte aan 90 personen en is voorzien van alle comfort.

Geschiedenis
De J.R. Tolkien werd in 1964 in Duitsland gebouwd. Onder de naam Dierkow ging het schip dienst doen als sleepboot. Na jarenlange trouwe dienst dreigde het schip op de sloop terecht te komen, maar gelukkig werd ze tijdig gered door de huidige eigenaar. Hij liet het schip ombouwen tot tweemasttopzeilschoener en vernoemde het schip naar J.R. Tolkien, de Britse schrijver van de bekende trilogie ‘In de ban van de ring’.

Extra informatie

Informatie over het schip

Lengte (m) 42.00
Breedte (m) 7.80
Diepgang 3.10
Bouwjaar 1965

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: J.R.Tolkien