NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Young Endeavour

  • Foto

  • Beschrijving

  • Specificaties

  • Beoordelingen

De “Young Endeavour” was een cadeau van de Engelse regering aan Australië. Tegenwoordig dient het vaartuig als trainingsschip voor jongeren. Tijdens de meerdaagse reizen van de Young Endeavour, leren de jongeren aan boord hoe zij hun nautische kennis kunnen inzetten in de praktijk.

Cadeau
Engeland begon in 1986 met de bouw van de Young Endeavour en een jaar later begon deze al aan haar lange reis naar Australië. Op 25 januari 1988 vond de officiële overdracht plaats; de Young Endeavour was vanaf nu een officieel Australisch schip. De komst van de Young Endeavour moest het nieuwe tijdperk van trainees en opleidingsschepen representeren, iets waar Australië destijds al flink mee bezig was.

Verdelen van de taken
Tijdens de overdracht in 1988 was het belangrijk om goed af te stemmen wie waarvoor verantwoordelijk was. Er werd besloten dat de Royal Australian Navy, de Australische Marine, het schip zou gaan onderhouden en bedienen. De non profit organisatie “Endeavour Youth Scheme” werd aangewezen om het trainingsprogramma te beheren. De Endeavour Youth Scheme zorgt ervoor dat jonge Australiërs een unieke en onvergetelijke ervaring op zee kunnen beleven.

Extra informatie

Informatie over het schip

Lengte (m) 44.0
Diepgang 4.0

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Young Endeavour