NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 

Sail 2005

Sail Amsterdam 2005 – 17 t/m 21 augustus 2005;

De vele Tall-Ships werden in IJmuiden opgewacht door een gigantische vloot vaartuigen van allerlei soorten en modellen uit de hele wereld. Onder begeleiding van de armada vond met de ‘Parade of Sail’ ofwel de ‘Sail In’, het traditionele begin van Sail Amsterdam plaats. Na aankomst in de IJ-haven van Amsterdam begonnen de festiviteiten, die elke avond werden afgesloten met een spectaculair vuurwerk. In en om de IJ-haven waren er tal van activiteiten en een gezellige bedrijvigheid met het komen en gaan van vele schepen.

Breed publiek SAIL werd bezocht door bezoekers uit alle windstreken. Het vijfjaarlijkse evenement, waar dit jaar voor het eerst vele artiesten optraden, werd bezocht door een breed publiek. Naast de vele bootjesliefhebbers bezochten velen het evenement vanwege de sfeer en gezelligheid. Ook het jongerenprogramma op de Sea of Friendships werd goed bezocht.

Hoogtepunten

Hoogtepunten in het programma waren de ‘Parade of Sail’,die langs het Noordzeekanaal door honderdduizenden mensen werd gadegeslagen. De tochten van het Varend Erfgoed, de Pieremachocheltocht en natuurlijk de Tall Ships in de IJhaven trokken veel bekijks. Maar ook het bezoek van de Koninklijke familie aan SAIL vond plaats onder grote belangstelling.

Gerelateerde pagina's

Sail Amsterdam 2015

 

Er zijn geen producten die bij deze selectie passen. Vraag een offerte op maat aan of neem contact met ons op.