NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Sail vuurwerkvaart (Classic) 2015

 • Foto

 • Beschrijving

 • Programma

 • Prijzen

 • Extra services

 • Beoordelingen

Eén van de onbetwiste hoogtepunten van SAIL Amsterdam is de adembenemende vuurwerkshow met als decor de indrukkwekkende vloot van Tall Ships vanuit de hele wereld! Aan boord zit u eerste rang bij dit prachtige spektakel. Uw gezelschap scheept begin avond in en vertrekt naar het IJ waar u langs de imposante Tall Ships vaart. Onderwijl wordt een heerlijk culinair buffet met dessert geserveerd. Tijdens de prachtige vuurwerkshow boven het IJ geniet u van een drankje en lekkere borrelhapjes. Een geweldige manier om de avond af te sluiten.

Het zeilschip, uw locatie
Met uw gezelschap gaat u aan boord van een exclusief voor u gereserveerd zeilschip. Een tocht met één van onze schepen biedt u niet alleen een geweldig uitzicht op de imposante windjammers en Tall Ships, u zit ook eerste rang bij het gehele spektakel. Aan boord van uw zeilschip is het ontspannen genieten in een ambiance van ongedwongen luxe. In deze warme en gastvrije entourage kunt u uw gasten zowel in formele als informele sfeer ontvangen.

Tijdsbestek:
19,20,21,22 augustus van 19:30 uur tot 24:00 uur

Prijs:
Traditionele zeilschepen*: € 219,00
Luxe traditionele zeilschepen**: € 249,00
Tallship: € 279,00

Prijzen p.p. inclusief:

 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

*De schepen die bewust authentiek zijn gehouden en wat minder luxe zijn uitgevoerd, vallen in de categorie Traditionele charterschepen
**De schepen met een zeer luxe interieur behoren tot de categorie Luxe traditionele charterschepen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen of een boeking maken voor Sail Amsterdam 2015, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 31 (0) 88 2525 310. Onderaan deze pagina vindt u de Aanvraag-knop, hiermee gaat u naar het aanvraagformulier; vergeet bij het aanvraagformulier niet te vermelden naar welk arrangement (Sail In, Ervaar Sail Amsterdam, Vuurwerk Sail Amsterdam, Sail Thank You Parade) en/of naar welk schip uw voorkeur uitgaat.

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Sail vuurwerkvaart (Classic) 2015

Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015
Tijd: 19.30 - 24.00 uur

Programma

18:30 uur: Verzamelen en inchecken in terminal
19:30 uur: U wordt aan boord welkom geheten door de kapitein en zijn bemanning. Uw schip vaart direct uit richting 't IJ. Daar liggen alle Tall Ships.
20.30 uur: Tijdens de tocht vaart u langs alle bijzondere Tall Ships en wordt er een culinair buffet gepresenteerd, bestaande uit verschillende koude en warme gerechten.
21.00 uur: Het dessert wordt gepresenteerd. U kunt op uw gemak genieten van de Tall Ships en de vele nautische activiteiten op en rond 't IJ.
23.00 uur:  Onder genot van borrelhapjes geniet u van van het prachtige vuurwerk. Een betere manier om uw avond af te sluiten is er niet.
24.00 uur: Uw kapitein meert het schip weer veilig af in de haven. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten.

Catering

Ontvangst *: Welkomstdrankje

* bij de Luxe Traditionele Zeilschepen en de Directieschepen zit er bij het welkomstdrankje ook een amuse van Rice Wrap met een julienne van seizoensgroenten. Bij de Nederlandse Tall Ships kunt u kiezen uit de amuse van Rice Wrap of een Bonbon met een romige vulling van gevogelte en galei van groene appel.

Diner:

Soep *: Tomatengazpacho met een bite.
Groenten en salades **: Gerookte parelhoenderborst met walnoten en sinaasappel, Zweede haringsalade met rode bietjes en appel, Ingelegde komkommer met honing- garnaal en zwarte sesam.
Hoofdgerechten: Hollandse champignons met mosterdsaus en uitgebakken spekjes, Zeewolf met zeezout en witte wijnsaus, Krielaardappeltjes in de schil, Met honing gelakte beenham met kruidnagel en laurier, Witte risotto en gegrilde groenten, Breekbrood met komkommer raita en hummus.
Desserts: Pistamousse met abrikozen, Griesmeelpudding met een coulis van frambozen, Citroen merengue.
Snack: Kalfsgehaktballen in tomatensaus, Sushi.

* aan boord van de Traditionele Zeilschepen kunt u geen soep bestellen. Bij de Nederlandse Tall Ships krijgt u een andere soep voorgeschoteld, namelijk: Courgettesoep met een krokantje van Reypenaer.

** bij de Nederlandse Tall Ships heeft u een extra keuze bij de Groenten en salades: Gewelde linzensalade met pompoen en kardemon.

Vrij drinken: Binnenlands gedistilleerd

* Verplichte velden