NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Sail brunchtour (Dock) 2015

 • Foto

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Extra services

 • Beoordelingen

Bij dit SAIL Amsterdam arrangement wordt u ontvangen in het trendy SAIL Village. Deze speciaal voor SAIL gebouwde haven ademt de nautische sfeer van een classy Seaport. In het mooi ingerichte paviljoen met terras aan het water kunt u genieten van cultuur, live entertainment en allerlei lekkernijen. Vanaf het terras kunt u ontspannen genieten en de gezellige bedrijvigheid in de haven bekijken.

Op deze unieke locatie zullen u en uw gasten verwend worden met een overheerlijk brunchbuffet, bestaande uit onder meer luxe sandwiches, Engelse scones, vers fruit en lekkere zoetigheden. Hierna gaat u aan boord van één van onze mooie schepen en kunt u genieten van een 2,5 uur durende vaartocht langs alle SAIL-bezienswaardigheden op het IJ. Het hoogtepunt is natuurlijk de Oranjehaven (IJhaven), waar de majestueuze internationale Tall Ships klaarliggen om bewonderd te worden. Onder het genot van een versnapering en een drankje vaart u terug, terwijl u samen met uw gasten nageniet van deze unieke belevenis tijdens SAIL Amsterdam 2015.

Het zeilschip, uw locatie
U gaat met uw gezelschap aan boord van een exclusief voor u gereserveerd zeilschip. Tijdens een vaartocht met één van onze schepen geniet u van het geweldige uitzicht op de imposante windjammers en Tall Ships. Bovendien zit u ook eerste rang bij het gehele spektakel van SAIL 2015. Aan boord van uw zeilschip is het ontspannen genieten in een ambiance van ongedwongen luxe. In de warme en gastvrije entourage kunt u uw gasten zowel in formele als informele sfeer ontvangen.

Tijdsbestek:
20,21,22 augustus van 10:00 uur - 14:30 uur

Prijs:
Traditionele zeilschepen*: € 179,00
Kleine schepen**: € 239,00

Prijzen p.p. inclusief:

 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

* De schepen die bewust authentiek zijn gehouden en wat minder luxe zijn uitgevoerd, vallen in de categorie Traditionele charterschepen.
** De kleine schepen zijn voor max. 24 personen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen of een boeking maken voor Sail Amsterdam 2015, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 31 (0) 88 2525 310. Onderaan deze pagina vindt u de Aanvraag-knop, hiermee gaat u naar het aanvraagformulier; vergeet bij het aanvraagformulier niet te vermelden naar welk arrangement (Sail In, Ervaar Sail Amsterdam, Vuurwerk Sail Amsterdam, Sail Thank You Parade) en/of naar welk schip uw voorkeur uitgaat.

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Sail brunchtour (Dock) 2015

Catering

Ontvangst:                         
Thee en koffie, gemaakt door onze Barista, en diverse detox fruit waters vanuit de waterbar. Ter plaatse worden voor u heerlijke oatmeal cookies gebakken.

Brunch:
Vervolgens worden u en uw gasten verwend met een heerlijk brunchbuffet, waarvan wij alvast een tipje van de sluier voor u oplichten:
- Luxe fingersandwiches met verschillend beleg zoals roomkaas, zalm en kipfilet
- Macarons volgens klassiek Frans recept in verschillende kleuren en smaken
- Kleine tartelettes gevuld met room en vers seizoensfruit
- English scones met verschillende  toppings zoals clotted cream en huisgemaakte compotes
- Mini muffins in diverse smaken, brownies en romige cakejes .

Vrij drinken:
Binnenlands gedistilleerd

* Verplichte velden