NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Sail in arrangement (Dock/ Classic) 2015

 • Foto

 • Beschrijving

 • Programma

 • Prijzen

 • Extra services

 • Beoordelingen

Traditiegetrouw begint ook deze SAIL Amsterdam 2015 met de spectaculaire SAIL IN parade van IJmuiden naar Amsterdam. U gaat 's ochtends aan boord om de naderende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te zeilen. De SAIL IN is een unieke gebeurtenis; langs het water staan vele duizenden toeschouwers om de stoet van imposante zeilschepen van afstand gade te slaan. In plaats van toeschouwer bent u onderdeel van de SAIL IN, en maakt u alles van dichtbij mee; een geweldige ervaring!

Het zeilschip, uw locatie
Nodig uw relaties uit aan boord van enkele van de meest indrukwekkende zeilschepen onder Nederlandse vlag. Zo worden uw organisatie en uw relaties niet alleen toeschouwer, maar ook onderdeel van het gehele evenement. Een tocht met één van onze schepen biedt u een geweldig zicht op de imposante windjammers en Tall Ships. Bovendien zit u eerste rang bij het gehele spektakel van SAIL 2015. Aan boord van uw zeilschip is het ontspannen genieten in een ambiance van ongedwongen luxe. In deze warme en gastvrije entourage kunt u uw gasten zowel in formele als informele sfeer ontvangen.

Tijdsbestek:
19 augustus, 08:30 -15:00 uur

Prijs:
Traditionele zeilschepen*: € 249,00
Luxe traditionele zeilschepen**: € 289,00
Kleine schepen***: € 339,00
Tallship: € 339,00

Prijzen p.p. inclusief:

 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

* De schepen die bewust authentiek zijn gehouden en wat minder luxe zijn uitgevoerd, vallen in de categorie Traditionele charterschepen.
** De schepen met een zeer luxe interieur behoren tot de categorie Luxe traditionele charterschepen.
*** De kleine schepen zijn voor max. 24 personen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen of een boeking maken voor Sail Amsterdam 2015, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 31 (0) 88 2525 310. Onderaan deze pagina vindt u de Aanvraag-knop, hiermee gaat u naar het aanvraagformulier; vergeet bij het aanvraagformulier niet te vermelden naar welk arrangement (Sail In, Ervaar Sail Amsterdam, Vuurwerk Sail Amsterdam, Sail Thank You Parade) en/of naar welk schip uw voorkeur uitgaat.

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Sail in arrangement (Dock/ Classic) 2015

Datum: 19 Augustus 2015
Tijd: 08.30 - 15.00 uur

Programma

07:30 uur: U verzamelt bij de terminal
08.30 uur: U wordt aan boord welkom geheten door de kapitein en zijn bemanning. Uw schip vaart direct uit om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen.
11.30 uur: Tijdens het varen kunt u genieten van een uitgebreide lunch.
13:30 uur: Na de ontmoeting met de Tall Ships vaart uw schip samen met hen terug naar Amsterdam. Dit zal een spectaculaire happening zijn. Langs de route zullen vele duizenden mensen staan om het geheel van afstand gade te slaan wat ú van dichtbij meemaakt.
14.00 uur: Tijd voor een lekker tussendoortje.
15.00 uur: Uw kapitein meert het schip weer veilig af op de plek van vertrek. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten.

Catering

Ontvangst: Koffie en thee geserveerd met donuts, muffins en pain au chocolat

Lunch:

Soep: Linzensoep met spekjes, Courgettesoep met snippers van Reypenaar kaas
Saladeshakers *: Quinoa salade met paarse wortel en croutons, Farfalle salade met julienne van gerookte zalm
Broodjes **: Minibroodje met brandnetelkaas, Wrap met kalkoenfilet en pesto, Viking round met beenham en mosterdmayonaise
Warme gerechten ***: Penne pasta met tomatensaus en brunoise van groene paprika.
Desserts: Witte en bruine chocolademousse met zomers fruit, Citroen merengue, Meloensoepje met munt.

* bij de Nederlandse Tall Ships heeft u een extra keuze bij de Saladeshakers: Salade caprese met rucola, mozzarella en tomaat.
** bij de Nederlandse Tall Ships heeft u een extra keuze bij de Broodjes: Sandwich met gerookte zalm en kruidenkaas.
*** bij de Luxe traditionele Zeilschepen en de Directieschepen heeft u bij de Warme gerechten een extra keuze, namelijk: Stamppot van rucola met een lamssaucijsje. Aan boord van de Nederlandse Tall Ships kunt u naast de Penne pasta en Stamppot van rucola ook kiezen voor Blote billetjes in het gras stamppot en zeewolf in witte wijnsaus.


Vrij drinken:
Binnenlands gedistilleerd

* Verplichte velden