NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Sail Thank You Parade (Dock/Classic) 2015

 • Foto

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Extra services

 • Beoordelingen

Op 23 augustus loopt SAIL Amsterdam ten einde en zal de traditionele SAIL Thank You Parade plaatsvinden. De vele schepen uit binnen- en buitenland zullen dan weer het ruime sop kiezen. Net als bij de SAIL IN wordt dit een onvergetelijke parade van prachtige Tall Ships en Windjammers. Aan boord van een traditioneel zeilschip kunt u samen met uw gasten meevaren vanuit de IJhaven richting IJmuiden om zo de vertrekkende Tall Ships uit te zwaaien. De SAIL Thank You Parade is een spectaculaire gebeurtenis en zal vanaf de wal door vele toeschouwers worden bewonderd. Aan boord heeft u natuurlijk een eersterangs plekje om volop te kunnen genieten van deze indrukwekkende afsluiting van SAIL Amsterdam 2015.

Het zeilschip, uw locatie
Nodig uw relaties uit aan boord van enkele van de meest indrukwekkende zeilschepen onder Nederlandse vlag. Zo worden uw organisatie en uw relaties niet alleen toeschouwer, maar ook onderdeel van het gehele evenement. Een tocht met één van onze schepen biedt u een geweldig zicht op de imposante windjammers en Tall Ships. Bovendien zit u eerste rang bij het gehele spektakel van SAIL 2015. Aan boord van uw zeilschip is het ontspannen genieten in een ambiance van ongedwongen luxe. In deze warme en gastvrije entourage kunt u uw gasten zowel in formele als informele sfeer ontvangen.

Tijdsbestek:
Zondag 23 augustus

Prijs:
Traditionele zeilschepen*: € 265,00
Luxe traditionele zeilschepen**: € 301,00
Tallship: € 338,00

Prijzen p.p. inclusief:

 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

* De schepen die bewust authentiek zijn gehouden en wat minder luxe zijn uitgevoerd, vallen in de categorie Traditionele charterschepen.
** De schepen met een zeer luxe interieur behoren tot de categorie Luxe traditionele charterschepen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen of een boeking maken voor Sail Amsterdam 2015, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 31 (0) 88 2525 310. Onderaan deze pagina vindt u de Aanvraag-knop, hiermee gaat u naar het aanvraagformulier; vergeet bij het aanvraagformulier niet te vermelden naar welk arrangement (Sail In, Ervaar Sail Amsterdam, Vuurwerk Sail Amsterdam, Sail Thank You Parade) en/of naar welk schip uw voorkeur uitgaat.

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Sail Thank You Parade (Dock/Classic) 2015

Catering

Ontvangst *: Welkomstdrankje

*bij de Luxe Traditionele Zeilschepen en de Directieschepen zit er bij het welkomstdrankje ook een amuse van Rice Wrap met een julienne van seizoensgroenten. Bij de Nederlandse Tall Ships kunt u kiezen uit de amuse van Rice Wrap of een Bonbon met een romige vulling van gevogelte en galei van groene appel.

Diner:

Soep *: Tomatengazpacho met een bite.
Groenten en salades **: Gerookte parelhoenderborst met walnoten en sinaasappel, Zweede haringsalade met rode bietjes en appel, Ingelegde komkommer met honing- garnaal en zwarte sesam.
Hoofdgerechten: Hollandse champignons met mosterdsaus en uitgebakken spekjes, Zeewolf met zeezout en witte wijnsaus, Krielaardappeltjes in de schil, Met honing gelakte beenham met kruidnagel en laurier, Witte risotto en gegrilde groenten, Breekbrood met komkommer raita en hummus.
Desserts: Pistamousse met abrikozen, Griesmeelpudding met een coulis van frambozen, Citroen merengue.
Snack: Kalfsgehaktballen in tomatensaus, Sushi.

* aan boord van de Traditionele Zeilschepen kunt u geen soep bestellen. Bij de Nederlandse Tall Ships krijgt u een andere soep voorgeschoteld, namelijk: Courgettesoep met een krokantje van Reypenaer.
** bij de Nederlandse Tall Ships heeft u een extra keuze bij de Groenten en salades: Gewelde linzensalade met pompoen en kardemon.

Vrij drinken: Binnenlands gedistilleerd

* Verplichte velden