NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Abel Tasman

 • Foto

 • Video

 • 360 view

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

De Abel Tasman is een prachtige barkentijn en een ideale locatie om SAIL Amsterdam 2015 in stijl mee te kunnen maken. De inrichting doet een beetje denken aan een 'grand café' door de donkerhouten lambrisering, het veelgebruikte koper en de stoere houten vloer. Het prachtig ingerichte schip beschikt over een gezellige scheepsbar, een stijlvolle salon met bar, een gezellige zithoek in de stuurhut, goede sanitaire voorzieningen en natuurlijk een prima keuken.

Genieten aan dek
Aan dek zijn voldoende bankjes om onder het genot van een lekker hapje of drankje te genieten van alle feestelijkheden rondom SAIL Amsterdam. Met een hoge, gesloten verschansing is het schip ook veilig voor de kleintjes. Door het ruime achter- en tussendek en de brede gangboorden is dit schip ook geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn.

Tent over het middendek
Mocht het nodig zijn, dan kan de Abel Tasman over het middendek een tentdoek spannen en verwarming aanzetten. Een echte uitkomst in geval van regen of kou. Zo kunnen uw gasten aan dek blijven genieten, ook al vallen er wat spatjes regen. En door de extra verwarming kan iedereen behaaglijk blijven genieten van alle SAIL activiteiten op het water.

Koningsvaart
De Abel Tasman is één van de genodigde schepen geweest tijdens de Koningsvaart op het IJ.

De terugblik: SAIL Amsterdam 2015
Het om de vijf jaar terugkerende SAIL-evenement wordt iedere editie weer populairder. Het bewijs hiervan is tijdens de laatste editie in 2015 geleverd: er is toen een recordaantal bezoekers gemeten! NAUPAR is zich bewust van wat de bezoekers willen: SAIL Amsterdam meemaken, vanaf de beste locatie. Welke locatie dat is? Aan boord van een comfortabele boot of stoer zeilschip natuurlijk! Hier kunt u gezellig bij kletsen met uw gezelschap, heerlijk ontspannen en ondertussen uitkijken over het spectaculaire SAIL. In 2015 waren deze vaartochten een groot succes.

SAIL 2020
De indrukwekkende zeilschepen, de vele enthousiaste bezoekers en de diverse activiteiten in en rond de haven van Amsterdam; SAIL Amsterdam is altijd een groot succes. Wilt u de volgende editie in 2020 ook zeker niet missen? Vul dan ons blijf op de hoogte formulier in. Wij zullen u dan ter zijner tijd informeren over onze beschikbare zeilschepen, boten en arrangementen.

Bekijk hier de prijzen voor de Sail Amsterdam arrangementen aan boord van de Abel Tasman.

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 289
Middagvaart 20, 21, 22 aug 12:30-17:00 € 229
Vuurwerkvaart 19, 20. 21, 22 aug 19:30-24:00 € 249


Prijzen p.p. inclusief:

 • Vaartocht van 4,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Sail middagvaart
Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015 - 12.30 - 17.00 uur
Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Vuurwerkvaart
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 - 19.30 - 24.00 uur
Met uw gezelschap geniet u van één van de hoogtepunten van Sail Amsterdam 2015 vanaf het water. U zit eerste rang bij het vuurwerk! Na het heerlijke diner worden er hapjes en drankjes geserveerd en het prachtige vuurwerk boven het IJ maakt de avond compleet.

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 120
Toiletten 4
Aantal zeilen 9
Lengte (m) 50
Breedte (m) 6.8
Diepgang 2.40
Bouwjaar 1930
Dekhuis/roef voor gasten Ja
Aantal masten 3

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Abel Tasman