NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Admiraal van Kinsbergen

 • Foto

 • Video

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

Deze indrukwekkende driemaster biedt uw gasten genoeg ruimte om zich te vermaken. Bijvoorbeeld genietend op een bankje aan dek met een drankje in de hand, terwijl men ontspannen kijkt naar de bedrijvigheid op het IJ en de prachtige Tall Ships die speciaal voor SAIL naar Amsterdam zijn gekomen.

Luxe ambiance uit vervlogen tijden
Maar ook op het afgesloten achterdek hebt u een prachtig uitzicht over het water door de authentieke patrijspoorten. Het decor uit de negentiende-eeuwse zeilvaart zorgt voor een luxe ambiance.

Geschiedenis Admiraal van Kinsbergen
De Admiraal van Kinsbergen heette vroeger ‘Jolles’ en is gebouwd in Arnhem bij de werf Prins. Van 1891 tot midden jaren ’50 van de vorige eeuw vervoerde de driemastbarkentijn haar lading al zeilend tussen diverse havens in Nederland en Duitsland. In de jaren ’60 is veel van de historie van het schip verloren gegaan toen de schipper de Jolles grondig liet verbouwen tot motorvrachtschip met stuurhut. In 2000 werd het schip verkocht en een jaar later, na nog een verbouwing, ging de Admiraal van Kinsbergen in de vaart als zeilcharterschip. Door het terugplaatsen van de masten met ruim 600m² zeil kreeg het schip weer haar oorspronkelijke glorie terug: statig en indrukwekkend.

De terugblik: SAIL Amsterdam 2015
Het om de vijf jaar terugkerende SAIL-evenement wordt iedere editie weer populairder. Het bewijs hiervan is tijdens de laatste editie in 2015 geleverd: er is toen een recordaantal bezoekers gemeten! NAUPAR is zich bewust van wat de bezoekers willen: SAIL Amsterdam meemaken, vanaf de beste locatie. Welke locatie dat is? Aan boord van een comfortabele boot of stoer zeilschip natuurlijk! Hier kunt u gezellig bij kletsen met uw gezelschap, heerlijk ontspannen en ondertussen uitkijken over het spectaculaire SAIL. In 2015 waren deze vaartochten een groot succes.

SAIL 2020
De indrukwekkende zeilschepen, de vele enthousiaste bezoekers en de diverse activiteiten in en rond de haven van Amsterdam; SAIL Amsterdam is altijd een groot succes. Wilt u de volgende editie in 2020 ook zeker niet missen? Vul dan ons blijf op de hoogte formulier in. Wij zullen u dan ter zijner tijd informeren over onze beschikbare zeilschepen, boten en arrangementen.

 

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 289
Middagvaart 20, 21, 22 aug 12:30-17:00 € 229
Vuurwerkvaart 19, 20. 21, 22 aug 19:30-24:00 € 249


Prijzen p.p. inclusief:

 • Vaartocht van 4,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Sail middagvaart
Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015 - 12.30 - 17.00 uur
Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Vuurwerkvaart
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 - 19.30 - 24.00 uur
Met uw gezelschap geniet u van één van de hoogtepunten van Sail Amsterdam 2015 vanaf het water. U zit eerste rang bij het vuurwerk! Na het heerlijke diner worden er hapjes en drankjes geserveerd en het prachtige vuurwerk boven het IJ maakt de avond compleet.

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 78
Toiletten 17
Aantal zeilen 10
Lengte (m) 56
Breedte (m) 6.60
Diepgang 2.10
Bouwjaar 1891
Dekhuis/roef voor gasten Nee
Aantal masten 3

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Admiraal van Kinsbergen