NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Avondrood

 • Foto

 • Video

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

Met een warm interieur van veel merantihout en koper is de sierlijke klipper Avondrood een gezellig schip waar u en uw gasten zich al snel thuis zullen voelen. Met een handzaam tweemasttuigage en optimale zeileigenschappen kunt u op de Avondrood genieten van een mooie vaartocht met de kracht van de wind in de zeilen.

Comfort aan dek
Voor uw gasten is het goed toeven aan boord. Het gezellige achterdek met de diverse bankjes en de ruime zitkuip bieden veel comfort om optimaal te kunnen genieten van het prachtige spektakel dat SAIL Amsterdam heet. Ook benedendeks bieden de banken bieden genoeg ruimte om te ontspannen.

Geschiedenis Avondrood
De Avondrood werd in 1900 gebouwd als rivierklipper en in Millingen aan de Rijn te water gelaten om dienst te doen als zeilend vrachtschip. In de loop der jaren is ze meerdere malen verbouwd. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw deed ze dienst als werkschip. Zo heeft ze bijvoorbeeld meegeholpen aan de opbouw van de Afsluitdijk. Nadat het schip werd verkocht en in 1989 weer in oude staat werd teruggebracht, werd de Avondrood klaargemaakt voor passagiersvervoer en ging ze de chartervaart in. Sinds 2006 is er veel gerenoveerd aan de Avondrood en nog steeds wordt er regelmatig gewerkt aan continue vernieuwingen.

De terugblik: SAIL Amsterdam 2015
Het om de vijf jaar terugkerende SAIL-evenement wordt iedere editie weer populairder. Het bewijs hiervan is tijdens de laatste editie in 2015 geleverd: er is toen een recordaantal bezoekers gemeten! NAUPAR is zich bewust van wat de bezoekers willen: SAIL Amsterdam meemaken, vanaf de beste locatie. Welke locatie dat is? Aan boord van een comfortabele boot of stoer zeilschip natuurlijk! Hier kunt u gezellig bij kletsen met uw gezelschap, heerlijk ontspannen en ondertussen uitkijken over het spectaculaire SAIL. In 2015 waren deze vaartochten een groot succes.

SAIL 2020
De indrukwekkende zeilschepen, de vele enthousiaste bezoekers en de diverse activiteiten in en rond de haven van Amsterdam; SAIL Amsterdam is altijd een groot succes. Wilt u de volgende editie in 2020 ook zeker niet missen? Vul dan ons blijf op de hoogte formulier in. Wij zullen u dan ter zijner tijd informeren over onze beschikbare zeilschepen, boten en arrangementen.

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 249
Middagvaart 20, 21, 22 aug 12:30-17:00 € 199
Vuurwerkvaart 19, 20. 21, 22 aug 19:30-24:00 € 219


Prijzen p.p. inclusief:

 • Vaartocht van 4,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Sail middagvaart
Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015 - 12.30 - 17.00 uur
Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Vuurwerkvaart
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 - 19.30 - 24.00 uur
Met uw gezelschap geniet u van één van de hoogtepunten van Sail Amsterdam 2015 vanaf het water. U zit eerste rang bij het vuurwerk! Na het heerlijke diner worden er hapjes en drankjes geserveerd en het prachtige vuurwerk boven het IJ maakt de avond compleet.

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 50
Toiletten 4
Aantal zeilen 5
Lengte (m) 38
Breedte (m) 6.2
Diepgang 1.30
Bouwjaar 1900
Dekhuis/roef voor gasten Nee
Aantal masten 2

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Avondrood