NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Bontekoe

 • Foto

 • Video

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

Genieten aan dek met een koel glas wijn in de hand en kijken naar de prachtig Tall Ships op het IJ? Op de Bontekoe wordt SAIL Amsterdam een onvergetelijke ervaring. Deze stoere tweemaster ziet er van binnen uit als een gezellige bruine kroeg, en is van buiten een robuuste zeilklipper!

Bovendeks
Aan dek bevindt zich een ruime en gezellige zitkuip, waar de gasten een comfortabel plekje kunnen vinden om ontspannen toe te kijken wat er allemaal gebeurt, zowel aan boord als op het water. Het schip heeft een hoge zeerailing, zodat het veilig is voor iedereen. Op het zonnedek is heel veel ruimte, en ook op het achterdek waar het stuurwiel staat is voldoende ruimte om te kijken naar het spektakel op het IJ tijdens SAIL Amsterdam.

Warm interieur
Benedendeks in de gezellige kajuit is er plaats voor ruim dertig personen. Door gebruik van veel hout en rode bekleding, heeft het schip een warme sfeer. Dankzij de ramen en patrijspoorten is het er aangenaam licht en heb je ook vanuit het dagverblijf een goed uitzicht op het water.

Geschiedenis
De Bontekoe werd in 1909 te Sliedrecht gebouwd met maar één mast en deed jarenlang dienst als vrachtschip. In 1992 werd zij omgebouwd tot tweemast klipper en werd het een passagiersschip met overnachtingsmogelijkheden.

De terugblik: SAIL Amsterdam 2015
Het om de vijf jaar terugkerende SAIL-evenement wordt iedere editie weer populairder. Het bewijs hiervan is tijdens de laatste editie in 2015 geleverd: er is toen een recordaantal bezoekers gemeten! NAUPAR is zich bewust van wat de bezoekers willen: SAIL Amsterdam meemaken, vanaf de beste locatie. Welke locatie dat is? Aan boord van een comfortabele boot of stoer zeilschip natuurlijk! Hier kunt u gezellig bij kletsen met uw gezelschap, heerlijk ontspannen en ondertussen uitkijken over het spectaculaire SAIL. In 2015 waren deze vaartochten een groot succes.

SAIL 2020
De indrukwekkende zeilschepen, de vele enthousiaste bezoekers en de diverse activiteiten in en rond de haven van Amsterdam; SAIL Amsterdam is altijd een groot succes. Wilt u de volgende editie in 2020 ook zeker niet missen? Vul dan ons blijf op de hoogte formulier in. Wij zullen u dan ter zijner tijd informeren over onze beschikbare zeilschepen, boten en arrangementen.

 

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 249
Middagvaart 20, 21, 22 aug 12:30-17:00 € 199
Vuurwerkvaart 19, 20. 21, 22 aug 19:30-24:00 € 219


Prijzen p.p. inclusief:

 • Vaartocht van 4,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Sail middagvaart
Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015 - 12.30 - 17.00 uur
Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Vuurwerkvaart
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 - 19.30 - 24.00 uur
Met uw gezelschap geniet u van één van de hoogtepunten van Sail Amsterdam 2015 vanaf het water. U zit eerste rang bij het vuurwerk! Na het heerlijke diner worden er hapjes en drankjes geserveerd en het prachtige vuurwerk boven het IJ maakt de avond compleet.

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 45
Toiletten 3
Aantal zeilen 6
Lengte (m) 34
Breedte (m) 6.6
Diepgang 1.40
Bouwjaar 1909
Dekhuis/roef voor gasten Nee
Aantal masten 2

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Bontekoe