NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Nieuwe Liefde

 • Foto

 • Video

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

Aan boord van de driemastbarkentijn Nieuwe Liefde geniet u in stijl van een onvergetelijke SAIL-ervaring. Aan boord van deze statige verschijning maakt u niet alleen een prachtige zeiltocht, het luxe interieur en de prachtige houten inrichting geeft uw verblijf aan boord een extra luxe tintje.

Chique Captain’s table met panoramaview
Aan dek van de Nieuwe Liefde kunt u alle bedrijvigheid op het water gadeslaan. In de stuurhut vindt u een chique ‘Captain’s table’ met een schitterend panorama-uitzicht over het water. Het dek heeft dichte en hoge relingen, waardoor het ook voor kinderen veilig is.

Stijlvol
Benedendeks baadt u zich in luxe. Met de zeilvaart uit de 19e eeuw als decor is deze driemastbarkentijn een perfecte locatie om SAIL Amsterdam te beleven. Een ruime zithoek, een mooie houten bar, een stijlvolle salon en zelfs een boordbibliotheek, de Nieuwe Liefde heeft het allemaal.

Geschiedenis
De Nieuwe Liefde is gebouwd in 1937, waarna zij zeilend vracht vervoerde tussen verschillende havens rond de Oostzee. Eind jaren tachtig is zij uit de vaart genomen en naar Nederland gebracht. In 1998 raakte een liefhebber gecharmeerd van deze barkentijn en werden er plannen gemaakt voor een renovatie. Een jaar later is met de renovatie begonnen, waarbij de romp en het tuigplan hun oude silhouet hebben teruggekregen. Sindsdien vaart het schip met gasten over de Nederlandse binnenwateren.

De terugblik: SAIL Amsterdam 2015
Het om de vijf jaar terugkerende SAIL-evenement wordt iedere editie weer populairder. Het bewijs hiervan is tijdens de laatste editie in 2015 geleverd: er is toen een recordaantal bezoekers gemeten! NAUPAR is zich bewust van wat de bezoekers willen: SAIL Amsterdam meemaken, vanaf de beste locatie. Welke locatie dat is? Aan boord van een comfortabele boot of stoer zeilschip natuurlijk! Hier kunt u gezellig bij kletsen met uw gezelschap, heerlijk ontspannen en ondertussen uitkijken over het spectaculaire SAIL. In 2015 waren deze vaartochten een groot succes.

SAIL 2020
De indrukwekkende zeilschepen, de vele enthousiaste bezoekers en de diverse activiteiten in en rond de haven van Amsterdam; SAIL Amsterdam is altijd een groot succes. Wilt u de volgende editie in 2020 ook zeker niet missen? Vul dan ons blijf op de hoogte formulier in. Wij zullen u dan ter zijner tijd informeren over onze beschikbare zeilschepen, boten en arrangementen.

 

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 289
Middagvaart 20, 21, 22 aug 12:30-17:00 € 229
Vuurwerkvaart 19, 20. 21, 22 aug 19:30-24:00 € 249


Prijzen p.p. inclusief:

 • Vaartocht van 4,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Sail middagvaart
Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015 - 12.30 - 17.00 uur
Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Vuurwerkvaart
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 - 19.30 - 24.00 uur
Met uw gezelschap geniet u van één van de hoogtepunten van Sail Amsterdam 2015 vanaf het water. U zit eerste rang bij het vuurwerk! Na het heerlijke diner worden er hapjes en drankjes geserveerd en het prachtige vuurwerk boven het IJ maakt de avond compleet.

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 70
Toiletten 17
Aantal zeilen 8
Lengte (m) 50
Breedte (m) 7
Diepgang 2.5
Bouwjaar 1937
Dekhuis/roef voor gasten Nee
Aantal masten 3

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Nieuwe Liefde