NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Stedemaeght

 • Foto

 • Video

 • 360 view

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

De 'Stedemaeght' is een sierlijke driemaster met accommodatie voor 160 gasten. Deze statige bark is onbetwist het meest luxueuze traditionele zeilschip op de Nederlandse binnenwateren. Het schip heeft prachtige accenten en het riante interieur ademt de sfeer van vervlogen tijden gecombineerd met het luxe comfort van vandaag de dag.

Zee van ruimte aan dek
Aan dek vindt u een zee van ruimte. Het voordek, middendek en achterdek zijn ruim. Daarom zijn dit ideale locaties voor uw gasten om te kunnen genieten van alle bedrijvigheid op het water tijdens SAIL Amsterdam. Er zijn verschillende comfortabele zitplekken en vanaf het dek bent u zo in het dekhuis, waar zich een bar bevindt. Op dekniveau bevindt zich tevens de stuurhut, die gebruikt kan worden als VIP-ruimte.

Interieur
Via een stijlvolle trap komt u in de ruime salon waar zich ook een klein podium bevindt. Het stijlvolle interieur kenmerkt zich door de luxe kersenhouten betimmering. In het achterschip bevindt zich een extra ruimte, de gezellige achterbar.

Koninklijk schip
De Stedemaeght is een koninklijk schip, niet alleen vanwege haar majestueuze uiterlijk, maar ook vanwege de link met het Koninklijk Huis. De driemaster werd in 1994 in gebruik genomen door ZM Koning Willem Alexander, die het eerste zeil bijzette en vervolgens achter het roer plaatsnam voor een korte trip op de IJssel. In 2005 kwam HKH Prinses Beatrix ter gelegenheid van haar 25-jarig regeringsjubileum aan boord. En tijdens de Koningsvaart op het IJ was de Stedemaegth één van de genodigde schepen om mee te varen.

Geschiedenis
Deze statige bark werd in 1926 in Oslo in de vaart genomen als snelle walvisjager. Na 20 jaar werd het schip omgebouwd om als vrachtvaarder dienst te gaan doen. In 1991 is het schip naar Nederland gehaald en omgebouwd tot een prachtige driemasterbark. Tegenwoordig vaart de Stedemaeght als het meest luxueuze schip over het IJsselmeer als locatie voor relatiemarketing-evenementen, personeelsuitjes en jubileumfeesten.

De terugblik: SAIL Amsterdam 2015
Het om de vijf jaar terugkerende SAIL-evenement wordt iedere editie weer populairder. Het bewijs hiervan is tijdens de laatste editie in 2015 geleverd: er is toen een recordaantal bezoekers gemeten! NAUPAR is zich bewust van wat de bezoekers willen: SAIL Amsterdam meemaken, vanaf de beste locatie. Welke locatie dat is? Aan boord van een comfortabele boot of stoer zeilschip natuurlijk! Hier kunt u gezellig bij kletsen met uw gezelschap, heerlijk ontspannen en ondertussen uitkijken over het spectaculaire SAIL. In 2015 waren deze vaartochten een groot succes.

SAIL 2020
De indrukwekkende zeilschepen, de vele enthousiaste bezoekers en de diverse activiteiten in en rond de haven van Amsterdam; SAIL Amsterdam is altijd een groot succes. Wilt u de volgende editie in 2020 ook zeker niet missen? Vul dan ons blijf op de hoogte formulier in. Wij zullen u dan ter zijner tijd informeren over onze beschikbare zeilschepen, boten en arrangementen.

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 289
Middagvaart 20, 21, 22 aug 12:30-17:00 € 229
Vuurwerkvaart 19, 20. 21, 22 aug 19:30-24:00 € 249


Prijzen p.p. inclusief:

 • Vaartocht van 4,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Sail middagvaart
Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015 - 12.30 - 17.00 uur
Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Vuurwerkvaart
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 - 19.30 - 24.00 uur
Met uw gezelschap geniet u van één van de hoogtepunten van Sail Amsterdam 2015 vanaf het water. U zit eerste rang bij het vuurwerk! Na het heerlijke diner worden er hapjes en drankjes geserveerd en het prachtige vuurwerk boven het IJ maakt de avond compleet.

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 180
Toiletten 8
Aantal zeilen 15
Lengte (m) 60
Breedte (m) 7
Diepgang 2.0
Bouwjaar 1926
Dekhuis/roef voor gasten Ja
Aantal masten 3

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Stedemaeght