NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Succes

 • Foto

 • Video

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

Succes gegarandeerd als u met de luxueuze zeilklipper Succes op het IJ verschijnt! Deze mooie tweemaster is veertig meter lang en heeft dankzij haar breedte en het enorme zeiloppervlak een groots voorkomen. Op het achterdek bevindt zich vlakbij het roer een ruime zitkuip. Hier kunt u heerlijk beschut en ontspannen genieten van de activiteiten tijdens SAIL Amsterdam.

Ruime deksalon met mahoniehouten interieur.
Vanuit de kuip komt u in de deksalon waar de grote ramen een weids uitzicht over het water bieden. Door gebruik van prachtig mahoniehout en veel koperen details heeft het interieur een warme en luxe maritieme sfeer. In de deksalon bevinden zich de bar met koperen biertap en multimediamogelijkheden. Nog verder omlaag vindt u de ruime benedensalon, ofwel de kajuit, met aangrenzend de professionele kombuis.

Rolls Royce onder de zeilschepen.
Succes werd gebouwd door scheepswerf Van Duijvendijk, één van de oudste scheepswerven van Nederland en de eerste werf met een dwarshelling. Deze werf stond bekend om het bouwen van zulke goede schepen, dat deze zelfs tegenwoordig nog de Rolls Royces onder de zeilschepen worden genoemd. In 1909 wordt de tweemast klipper als vrachtschip genaamd Dependent te water gelaten. Na een imposante geschiedenis van zeilend vrachtschip tot motorvrachtschip, werd het in 1998 volledig omgebouwd tot een luxe en comfortabel passagiersschip dat sindsdien over de Nederlandse wateren vaart onder de veelbelovende naam ‘Succes’.

Koningsvaart.
De Succes is één van de genodigde schepen geweest tijdens de koningsvaart op het IJ.

SAIL Amsterdam 2015.
De Succes is opnieuw geselecteerd als officiële deelnemer voor het grootse event SAIL Amsterdam 2015! U kunt dit luxe traditionele zeilschip tegenkomen bij alle onderdelen van het evenement, omdat het schip exclusief wordt ingezet voor hospitality-arrangementen en daardoor officieel overal toegang toe heeft.

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 289
Middagvaart 20, 21, 22 aug 12:30-17:00 € 229
Vuurwerkvaart 19, 20. 21, 22 aug 19:30-24:00 € 249


Prijzen p.p. inclusief:

 • Vaartocht van 4,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Sail middagvaart
Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015 - 12.30 - 17.00 uur
Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Vuurwerkvaart
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 - 19.30 - 24.00 uur
Met uw gezelschap geniet u van één van de hoogtepunten van Sail Amsterdam 2015 vanaf het water. U zit eerste rang bij het vuurwerk! Na het heerlijke diner worden er hapjes en drankjes geserveerd en het prachtige vuurwerk boven het IJ maakt de avond compleet.

 

 

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 54
Toiletten 13
Aantal zeilen 5
Lengte (m) 40
Breedte (m) 6.85
Diepgang 1.35
Bouwjaar 1909
Dekhuis/roef voor gasten Ja
Aantal masten 2

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Succes