NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Summertime

 • Foto

 • Video

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

De barkentijn Summertime is een uniek schip omdat het de enige viermaster in Nederland is. Als het schip met gehesen zeilen vaart, is het dan ook een imposante verschijning. Daarnaast is de Summertime met haar 70 meter lengte ook nog eens het grootste charterschip van Nederland. Al met al een indrukwekkend schip dat prima past bij de prachtige entourage van SAIL Amsterdam.

Comfortabel aan dek
Op het ruime midden- en voordek van de barkentijn Summertime kan iedereen een comfortabel plekje zoeken om alle activiteiten rondom SAIL Amsterdam te bekijken. Op het achterdek is de schipper aan het werk, hier bevindt zich het roer. Het smaakvol ingerichte gastenverblijf strekt zicht uit over twee verdiepingen. In het dekhuis bevindt zich een gezellige bar waar gasten, ook bij minder goed weer, kunnen genieten van het mooie uitzicht over het water.

Veel ruimte benedendeks
Met een stijlvol houten interieur en veel ruimte benedendeks, biedt de Summertime voor iedereen een plek om te ontspannen. Aan boord van deze barkentijn vindt u daarbij ook nog een bar met biertap, frisdrankenautomaat en een goede geluidsinstallatie.

De terugblik: SAIL Amsterdam 2015
Het om de vijf jaar terugkerende SAIL-evenement wordt iedere editie weer populairder. Het bewijs hiervan is tijdens de laatste editie in 2015 geleverd: er is toen een recordaantal bezoekers gemeten! NAUPAR is zich bewust van wat de bezoekers willen: SAIL Amsterdam meemaken, vanaf de beste locatie. Welke locatie dat is? Aan boord van een comfortabele boot of stoer zeilschip natuurlijk! Hier kunt u gezellig bij kletsen met uw gezelschap, heerlijk ontspannen en ondertussen uitkijken over het spectaculaire SAIL. In 2015 waren deze vaartochten een groot succes.

SAIL 2020
De indrukwekkende zeilschepen, de vele enthousiaste bezoekers en de diverse activiteiten in en rond de haven van Amsterdam; SAIL Amsterdam is altijd een groot succes. Wilt u de volgende editie in 2020 ook zeker niet missen? Vul dan ons blijf op de hoogte formulier in. Wij zullen u dan ter zijner tijd informeren over onze beschikbare zeilschepen, boten en arrangementen.

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 249
Middagvaart 20, 21, 22 aug 12:30-17:00 € 199
Vuurwerkvaart 19, 20. 21, 22 aug 19:30-24:00 € 219


Prijzen p.p. inclusief:

 • Vaartocht van 4,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Sail middagvaart
Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015 - 12.30 - 17.00 uur
Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Vuurwerkvaart
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 - 19.30 - 24.00 uur
Met uw gezelschap geniet u van één van de hoogtepunten van Sail Amsterdam 2015 vanaf het water. U zit eerste rang bij het vuurwerk! Na het heerlijke diner worden er hapjes en drankjes geserveerd en het prachtige vuurwerk boven het IJ maakt de avond compleet.

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 100
Toiletten 6
Aantal zeilen 17
Lengte (m) 50
Breedte (m) 6.8
Diepgang 2
Bouwjaar 1930
Dekhuis/roef voor gasten Ja
Aantal masten 4

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Summertime