NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Tsjerk Hiddes

 • Foto

 • Video

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

Dit imposante schip is uniek omdat het de grootste stevenaak van Nederland is en bovendien de enige driemasterstevenaak. De Tsjerk Hiddes is een luxe en stabiel schip met veel ruimte en een licht interieur. Het schip is 3-mastschoener getuigd en heeft een zeiloppervlak van 525 vierkante meter.

Veel ruimte aan dek
De Tsjerk Hiddes is een groot schip, met als gevolg dat er lekker veel ruimte is aan het mooie houten dek. De ruime zitkuip is een halve meter verzonken in het dek en kan bij warm weer of regen overdekt worden met een luifel, waardoor het hier altijd goed toeven is. Ook vanaf hier heeft u een mooi zicht op de activiteiten op het water tijdens SAIL Amsterdam. Door de brede gangboorden en de één meter hoge railing, kunnen zowel kinderen als volwassenen zich veilig en comfortabel over het dek bewegen.

Dekhuis biedt mooi uitzicht
Het interieur van het schip is licht en kenmerkt zich door gebruik van natuurlijke materialen en handgemaakte meubels. Het dagverblijf is ingericht met veel eiken- en iepenhout en leren banken. De salon bevindt zich in het dekhuis, waar u door de vele ramen rondom een goed uitzicht over het water heeft.

Geschiedenis
De Tsjerk Hiddes is in 1881 in Kinderdijk gebouwd. Sindsdien voer de aak als vrachtschip over de Nederlandse en Duitse rivieren. In 1993 werd het schip verbouwd tot luxe passagiersschip en sinds 1994 vaart deze stevenaak met gasten over het IJsselmeer, de Waddenzee en de Friese Meren.

De terugblik: SAIL Amsterdam 2015
Het om de vijf jaar terugkerende SAIL-evenement wordt iedere editie weer populairder. Het bewijs hiervan is tijdens de laatste editie in 2015 geleverd: er is toen een recordaantal bezoekers gemeten! NAUPAR is zich bewust van wat de bezoekers willen: SAIL Amsterdam meemaken, vanaf de beste locatie. Welke locatie dat is? Aan boord van een comfortabele boot of stoer zeilschip natuurlijk! Hier kunt u gezellig bij kletsen met uw gezelschap, heerlijk ontspannen en ondertussen uitkijken over het spectaculaire SAIL. In 2015 waren deze vaartochten een groot succes.

SAIL 2020
De indrukwekkende zeilschepen, de vele enthousiaste bezoekers en de diverse activiteiten in en rond de haven van Amsterdam; SAIL Amsterdam is altijd een groot succes. Wilt u de volgende editie in 2020 ook zeker niet missen? Vul dan ons blijf op de hoogte formulier in. Wij zullen u dan ter zijner tijd informeren over onze beschikbare zeilschepen, boten en arrangementen.

 

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 249
Middagvaart 20, 21, 22 aug 12:30-17:00 € 199
Vuurwerkvaart 19, 20. 21, 22 aug 19:30-24:00 € 219


Prijzen p.p. inclusief:

 • Vaartocht van 4,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Sail middagvaart
Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015 - 12.30 - 17.00 uur
Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Vuurwerkvaart
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 - 19.30 - 24.00 uur
Met uw gezelschap geniet u van één van de hoogtepunten van Sail Amsterdam 2015 vanaf het water. U zit eerste rang bij het vuurwerk! Na het heerlijke diner worden er hapjes en drankjes geserveerd en het prachtige vuurwerk boven het IJ maakt de avond compleet.

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 45
Toiletten 13
Aantal zeilen 6
Lengte (m) 53
Breedte (m) 6.8
Diepgang 1.60
Bouwjaar 1881
Dekhuis/roef voor gasten Ja
Aantal masten 3

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Tsjerk Hiddes