NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Vrijheid

 • Foto

 • Video

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

De Vrijheid is een imposante verschijning op het water. Niet in de laatste plaats vanwege het meer dan 500 m2 zeiloppervlak waardoor deze topzeilgaffelschoener een echte blikvanger is. En ook van binnen is het schip een ode waard: het warme mahoniehouten interieur en de nautische inrichting creëren een aangename en maritieme sfeer.

Koningsvaart
De Vrijheid is één van de genodigde schepen geweest tijdens de koningsvaart op het IJ.

Veel zitruimte aan boord
Aan dek staan houten banken en tafels, waardoor je hier heerlijk kunt zitten om te genieten van de activiteiten tijdens SAIL Amsterdam. Benedendeks is het ruime en gezellige dagverblijf met open keuken. In het dekhuis is het ook goed toeven; hier bevindt zich een knusse zithoek met bar met biertap. Voor mensen die moeilijk ter been zijn, beschikt De Vrijheid over een traplift

Geschiedenis en Sailing Kids
In 1898 werd De Vrijheid gebouwd en als vrachtschip in gebruik genomen. In de jaren ’80 van de vorige eeuw werd het schip omgebouwd tot passagiersschip met overnachtingsmogelijkheden. De Vrijheid biedt jaarlijks ruimte aan unieke zeiltochten met Sailing Kids. De Stichting Sailing Kids organiseert zeilreizen voor ernstig zieke en chronisch zieke kinderen en jongvolwassenen met hun naaste familie.

De terugblik: SAIL Amsterdam 2015
Het om de vijf jaar terugkerende SAIL-evenement wordt iedere editie weer populairder. Het bewijs hiervan is tijdens de laatste editie in 2015 geleverd: er is toen een recordaantal bezoekers gemeten! NAUPAR is zich bewust van wat de bezoekers willen: SAIL Amsterdam meemaken, vanaf de beste locatie. Welke locatie dat is? Aan boord van een comfortabele boot of stoer zeilschip natuurlijk! Hier kunt u gezellig bij kletsen met uw gezelschap, heerlijk ontspannen en ondertussen uitkijken over het spectaculaire SAIL. In 2015 waren deze vaartochten een groot succes.

SAIL 2020
De indrukwekkende zeilschepen, de vele enthousiaste bezoekers en de diverse activiteiten in en rond de haven van Amsterdam; SAIL Amsterdam is altijd een groot succes. Wilt u de volgende editie in 2020 ook zeker niet missen? Vul dan ons blijf op de hoogte formulier in. Wij zullen u dan ter zijner tijd informeren over onze beschikbare zeilschepen, boten en arrangementen.

 

 

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 249
Middagvaart 20, 21, 22 aug 12:30-17:00 € 199
Vuurwerkvaart 19, 20. 21, 22 aug 19:30-24:00 € 219


Prijzen p.p. inclusief:

 • Vaartocht van 4,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Sail middagvaart
Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015 - 12.30 - 17.00 uur
Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Vuurwerkvaart
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 - 19.30 - 24.00 uur
Met uw gezelschap geniet u van één van de hoogtepunten van Sail Amsterdam 2015 vanaf het water. U zit eerste rang bij het vuurwerk! Na het heerlijke diner worden er hapjes en drankjes geserveerd en het prachtige vuurwerk boven het IJ maakt de avond compleet.

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 60
Toiletten 5
Aantal zeilen 11
Lengte (m) 44
Breedte (m) 8
Diepgang 2.1
Bouwjaar 1898
Dekhuis/roef voor gasten Ja
Aantal masten 3

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Vrijheid