NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Welvaart

 • Foto

 • Video

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

De klipper Welvaart is uitermate geschikt om van dichtbij de unieke internationale Windjammers en Tall Ships op het IJ te bewonderen. Met haar bijna 32 meter lengte en vijf zeilen beschikt de tweemaster over uitstekende zeileigenschappen. Daarbij komt dat de vaarpassie van de schipper aanstekelijk werkt en hij veel nautische kennis heeft.

Ontspannen aan dek.
Aan dek van de Welvaart is het heerlijk toeven. In de diep verzonken kuip kunnen gasten een comfortabel plekje vinden om ontspannen te genieten van al het moois dat SAIL Amsterdam 2015 te bieden heeft. Naast de kuip maken de hoge reling en brede gangboorden deze tweemastklipper tot een zeer comfortabel en veilig zeilschip.

Gezelligheid aan boord.
Ook benedendeks is het genieten van uw zeiltocht. Het ruime dagverblijf van deze klipper heeft comfortabele banken en biedt zicht op de open keuken. Door de kajuitramen kan men de activiteiten op het water volgen.

Geschiedenis.
Vanaf 1906 heeft de Welvaart onder andere steenkool tussen Noord-Holland en Friesland vervoerd. Na een ingrijpende verbouwing vaart het schip nu als ruim en luxe passagiersschip over de Nederlandse binnenwateren. Op deze manier doet de Welvaart ook nu nog regelmatig de beide provinciën aan het IJsselmeer aan.

SAIL Amsterdam 2015.
De Welvaart is opnieuw geselecteerd als officiële deelnemer voor het grootse event SAIL Amsterdam 2015! U kunt dit luxe traditionele zeilschip tegenkomen bij alle onderdelen van het evenement, omdat het schip exclusief wordt ingezet voor hospitality-arrangementen en daardoor officieel overal toegang toe heeft.

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 249
Brunchtour 20, 21, 22 aug 10:00-14:30 € 179
Middagtour 20, 21, 22 aug 14:00-19:00 € 199
Avondtour 19, 20, 21, 22 aug 19:00-23:30 € 219

 

Prijzen p.p. inclusief:

 • Ontvangt met eten en drinken bij de dock
 • Rondvaart van 2,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Brunchtour
Datum: 20, 21 en 22 augustus 2015 van 10:00 uur tot 14:30 uur
U wordt met uw gasten ontvangen in de apart gebouwde haven welke de sfeer ademt van een trendy Seaport. Op deze unieke locatie worden u en uw gasten verwend met een heerlijk brunchbuffet en live entertainment. Na de diverse heerlijkheden scheept u in voor een vaartocht van 2,5 uur naar het hart van SAIL Amsterdam 2015, de Oranje haven (IJhaven). Hier bevinden zich de unieke internationale Tall Ships. Dit uiteraard onder het genot van een drankje en nog een kleine versnapering. Wat u ook besluit die dag te gaan ondernemen, de SAIL-Brunch is in ieder geval een prachtige start!

Middagtour
Datum: 20, 21 en 22 augustus 2015 van 14:30 uur tot 19:00 uur
U wordt met uw gasten ontvangen in de apart gebouwde haven welke de sfeer ademt van een trendy Seaport. U maakt een Wereldreis door de keukens van de grootste havens ter wereld. Na de diverse heerlijkheden en live entertainment scheept u in voor een vaartocht van 2,5 uur naar het hart van SAIL Amsterdam 2015, de Oranje haven (IJhaven). Hier bevinden zich de unieke internationale Tall Ships. Dit uiteraard onder het genot van een drankje en nog een kleine versnapering. U zult met een zeer warm gevoel terugkijken op een bijzondere en waardevolle SAIL ervaring!

Avondtour
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 van 19:00 uur tot 23:30 uur
U wordt met uw gasten ontvangen in de apart gebouwde haven welke de sfeer ademt van een trendy Seaport. Vanuit hier kunt u onder het genot van live entertainment de diverse sfeervolle activiteiten in de haven gadeslaan. De mooiste gerechten uit de wereldse havensteden komen bijeen in het SAIL Village.Na dit Culinair Entertainment gaat u aan boord voor een vaartocht van 2,5 uur naar het hart van SAIL Amsterdam 2015, de Oranje haven (IJhaven). Hier bevinden zich de unieke internationale Tall Ships. Dit uiteraard onder het genot van een drankje en nog een kleine versnapering. De avond zal worden afgesloten met een overdonderend water- en vuurwerk spektakel. Over deze avond wordt nog lang nagepraat!

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 35
Toiletten 5
Aantal zeilen 5
Lengte (m) 31.5
Breedte (m) 6.45
Diepgang 1.35
Dekhuis/roef voor gasten Nee
Aantal masten 2

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Welvaart