NAUTISCH SALES PARTNER

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Willem Barentsz

 • Foto

 • Video

 • 360 view

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

Met haar spierwitte romp, vele zeilen en teakhouten opbouw is de Willem Barentsz een majestueuze verschijning op het water. Doordat het schip gedwarstuigd is, heeft de Willem Barentsz de uitstraling van een Tall Ship. Deze stoere topzeilschoener biedt een sfeervolle locatie voor een onvergetelijk SAIL-event.

Stijlvol genieten aan dek
Topzeilschoener de Willem Barentsz is tot in detail afgewerkt. Aan dek kunt u in luxe genieten van een ontspannen tocht. Onder het genot van een lekker hapje en drankje kunnen u en uw gasten op één van de bankjes alle bedrijvigheid op het water tijdens SAIL Amsterdam gadeslaan. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen bij de schipper in de ruime stuurhut of te genieten van het prachtige uitzicht over het water vanuit de gezellige bar in het dekhuis.

Sfeervol samenkomen
Benedendeks bevinden zich de ‘Grand Salon’ en de kleine salon met een tweede bar. Het teakhouten interieur geeft beide salons een warme uitstraling.

Geschiedenis
De 'Willem Barentsz' werd gebouwd in 1931 als vrachtvaarder op de Noord- en Oostzee. Nadat het schip in 1988 werd omgebouwd tot een luxe schip voor dagtochten, vaart het als één van de grootste zeilschepen van Nederland over de Nederlandse binnenwateren.

De terugblik: SAIL Amsterdam 2015
Het om de vijf jaar terugkerende SAIL-evenement wordt iedere editie weer populairder. Het bewijs hiervan is tijdens de laatste editie in 2015 geleverd: er is toen een recordaantal bezoekers gemeten! NAUPAR is zich bewust van wat de bezoekers willen: SAIL Amsterdam meemaken, vanaf de beste locatie. Welke locatie dat is? Aan boord van een comfortabele boot of stoer zeilschip natuurlijk! Hier kunt u gezellig bij kletsen met uw gezelschap, heerlijk ontspannen en ondertussen uitkijken over het spectaculaire SAIL. In 2015 waren deze vaartochten een groot succes.

SAIL 2020
De indrukwekkende zeilschepen, de vele enthousiaste bezoekers en de diverse activiteiten in en rond de haven van Amsterdam; SAIL Amsterdam is altijd een groot succes. Wilt u de volgende editie in 2020 ook zeker niet missen? Vul dan ons blijf op de hoogte formulier in. Wij zullen u dan ter zijner tijd informeren over onze beschikbare zeilschepen, boten en arrangementen.

 

Arrangement Datum Tijden Prijs p.p. (excl. BTW)
SAIL IN 19 aug 08:30-15:00 € 289
Middagvaart 20, 21, 22 aug 12:30-17:00 € 229
Vuurwerkvaart 19, 20. 21, 22 aug 19:30-24:00 € 249


Prijzen p.p. inclusief:

 • Vaartocht van 4,5 uur langs de tallships
 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

Sail in
Datum: 19 Augustus 2015 - 08.30 - 15.00 uur
Sail Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de SAIL IN. Tijdens de SAIL IN gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kon mee maken.

Sail middagvaart
Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015 - 12.30 - 17.00 uur
Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Vuurwerkvaart
Datum: 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 - 19.30 - 24.00 uur
Met uw gezelschap geniet u van één van de hoogtepunten van Sail Amsterdam 2015 vanaf het water. U zit eerste rang bij het vuurwerk! Na het heerlijke diner worden er hapjes en drankjes geserveerd en het prachtige vuurwerk boven het IJ maakt de avond compleet.

Extra informatie

Informatie over het schip

Aantal personen 100
Toiletten 4
Aantal zeilen 12
Lengte (m) 50
Breedte (m) 6.10
Diepgang 1.8
Bouwjaar 1931
Dekhuis/roef voor gasten Ja
Aantal masten 3

Uw beoordeling toevoegen


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Willem Barentsz